Klassen

Deze tekst is gecentreerd uitgelijnd

Het reproduceren van het heerlijk tafelen aan boord van de Titanic, is een van de beste manieren om die vergane tijd van luxe en vrije tijd opnieuw te beleven.
Met “Last Dinner on the Titanic" geeft het Diavolo Chamber Orchestra een levende historische recreatie voor diegenen die graag lekker eten en houden van die typische en charmante muziek van weleer: een mengeling van opera, ouverture, fantasie, wals over Music Hall tot de laatste hit van de toenmalige populaire muziek. Dit alles lekker gekruid met een beetje ragtime en cake-walk. Negentig jaar nadat ze zonk, betovert de Titanic ons nog steeds.
Als een van de eerste oceaanschepen dat van voedsel een prioriteit maakte, wat afgeleid kan worden uit de enorme proviandlijsten, bezat de Titanic een ongezien grote bergingsruimte. Die bestond uit drie verschillende koelkasten voor elk type van voedsel dat aan bederf onderhevig was, zoals vlees, vis, fruit, groenten en eieren. Verder waren er nog afzonderlijke koele bergingen voor wijn, en alcoholische dranken.
Zoals men hield van lekker en uitgebreid eten, zo hield men ook van drinken. De Titanic had dan ook een zeer grote en uitgelezen keuze van wijnen en champagnes. Een schrijver vertelt dan ook dat er 70 verschillende champagnemerken aan boord waren, 54 verschillende Bordeaux wijnen en 48 soorten Bourgogne, Moezel en Italiaanse wijnen. Helaas is er tot nog toe geen enkele wijnlijst boven water gekomen.

Deze tekst is uitgevuld uitgelijnd (gebruik deze uitlijning voor teksten)

Het reproduceren van het heerlijk tafelen aan boord van de Titanic, is een van de beste manieren om die vergane tijd van luxe en vrije tijd opnieuw te beleven.
Met “Last Dinner on the Titanic" geeft het Diavolo Chamber Orchestra een levende historische recreatie voor diegenen die graag lekker eten en houden van die typische en charmante muziek van weleer: een mengeling van opera, ouverture, fantasie, wals over Music Hall tot de laatste hit van de toenmalige populaire muziek. Dit alles lekker gekruid met een beetje ragtime en cake-walk. Negentig jaar nadat ze zonk, betovert de Titanic ons nog steeds.
Als een van de eerste oceaanschepen dat van voedsel een prioriteit maakte, wat afgeleid kan worden uit de enorme proviandlijsten, bezat de Titanic een ongezien grote bergingsruimte. Die bestond uit drie verschillende koelkasten voor elk type van voedsel dat aan bederf onderhevig was, zoals vlees, vis, fruit, groenten en eieren. Verder waren er nog afzonderlijke koele bergingen voor wijn, en alcoholische dranken.
Zoals men hield van lekker en uitgebreid eten, zo hield men ook van drinken. De Titanic had dan ook een zeer grote en uitgelezen keuze van wijnen en champagnes. Een schrijver vertelt dan ook dat er 70 verschillende champagnemerken aan boord waren, 54 verschillende Bordeaux wijnen en 48 soorten Bourgogne, Moezel en Italiaanse wijnen. Helaas is er tot nog toe geen enkele wijnlijst boven water gekomen.

Deze tekst is links uitgelijnd

Het reproduceren van het heerlijk tafelen aan boord van de Titanic, is een van de beste manieren om die vergane tijd van luxe en vrije tijd opnieuw te beleven.
Met “Last Dinner on the Titanic" geeft het Diavolo Chamber Orchestra een levende historische recreatie voor diegenen die graag lekker eten en houden van die typische en charmante muziek van weleer: een mengeling van opera, ouverture, fantasie, wals over Music Hall tot de laatste hit van de toenmalige populaire muziek. Dit alles lekker gekruid met een beetje ragtime en cake-walk. Negentig jaar nadat ze zonk, betovert de Titanic ons nog steeds.
Als een van de eerste oceaanschepen dat van voedsel een prioriteit maakte, wat afgeleid kan worden uit de enorme proviandlijsten, bezat de Titanic een ongezien grote bergingsruimte. Die bestond uit drie verschillende koelkasten voor elk type van voedsel dat aan bederf onderhevig was, zoals vlees, vis, fruit, groenten en eieren. Verder waren er nog afzonderlijke koele bergingen voor wijn, en alcoholische dranken.
Zoals men hield van lekker en uitgebreid eten, zo hield men ook van drinken. De Titanic had dan ook een zeer grote en uitgelezen keuze van wijnen en champagnes. Een schrijver vertelt dan ook dat er 70 verschillende champagnemerken aan boord waren, 54 verschillende Bordeaux wijnen en 48 soorten Bourgogne, Moezel en Italiaanse wijnen. Helaas is er tot nog toe geen enkele wijnlijst boven water gekomen.

Deze tekst is rechts uitgelijnd

Het reproduceren van het heerlijk tafelen aan boord van de Titanic, is een van de beste manieren om die vergane tijd van luxe en vrije tijd opnieuw te beleven.
Met “Last Dinner on the Titanic" geeft het Diavolo Chamber Orchestra een levende historische recreatie voor diegenen die graag lekker eten en houden van die typische en charmante muziek van weleer: een mengeling van opera, ouverture, fantasie, wals over Music Hall tot de laatste hit van de toenmalige populaire muziek. Dit alles lekker gekruid met een beetje ragtime en cake-walk. Negentig jaar nadat ze zonk, betovert de Titanic ons nog steeds.
Als een van de eerste oceaanschepen dat van voedsel een prioriteit maakte, wat afgeleid kan worden uit de enorme proviandlijsten, bezat de Titanic een ongezien grote bergingsruimte. Die bestond uit drie verschillende koelkasten voor elk type van voedsel dat aan bederf onderhevig was, zoals vlees, vis, fruit, groenten en eieren. Verder waren er nog afzonderlijke koele bergingen voor wijn, en alcoholische dranken.
Zoals men hield van lekker en uitgebreid eten, zo hield men ook van drinken. De Titanic had dan ook een zeer grote en uitgelezen keuze van wijnen en champagnes. Een schrijver vertelt dan ook dat er 70 verschillende champagnemerken aan boord waren, 54 verschillende Bordeaux wijnen en 48 soorten Bourgogne, Moezel en Italiaanse wijnen. Helaas is er tot nog toe geen enkele wijnlijst boven water gekomen.